Pbxes

Wooninspiratie blog

Slotenmakers in Den Haag op scooter

In de grote steden zoals Den Haag is het vaak moeilijk om ergens snel heen te gaan met de auto. Dit komt door werkzaamheden en drukte in de stad wat voor files zorgt. Vooral rond 4 tot 7 uur is het heel moeilijk om in Den Haag ergens te komen met de auto wat voor veel mensen vervelend is.

De slotenmakers in Den Haag hebben een busje waarmee ze hun buitendienst draaien en klanten helpen. Als je weleens buitengesloten bent geweest heb je vast wel zo een busje gezien. Nu is het vervelende dat je lang op de slotenmaker Den Haag moet wachten als het druk is op de weg. Sommige mensen staan uren te wachten voordat de slotenmaker komt en hier kunnen de slotenmakers zelf natuurlijk niks aan doen.

 

Hier is nu wel een oplossing op gevonden door een aantal slotenmakers in Den Haag. Ze maken nu namelijk ook gebruik van scooters om snel bij de klant te zijn dat buitengesloten is. Met de scooter kunnen ze door de files rijden en kunnen zelfs gebruik maken van fietspaden. Op deze manier kan een slotenmaker alsnog snel bij de klant zijn in Den Haag. Alles wat ze nodig hebben kunnen ze meenemen in een bak achter de scooter.

https://www.jv-slotenservice.nl/

https://slotenmaker-expert.nl/