Pbxes

Wooninspiratie blog

Samen een huis kopen in Alicante

huis kopen Alicante

huis kopen Alicante Een tijdje terug wilde ik graag een huis kopen in Alicante, maar ik had geen idee waar ik moest beginnen. Daarom heb ik toen advies gevraagd aan een vriendin die hier ervaring mee had. Ongeveer 3 jaar geleden is zijn namelijk geëmigreerd naar Spanje en daar woont zij nu met veel plezier. Zij raadde mij aan om eens een kijkje te nemen bij Pure Spain. Hier had zij hele goede ervaringen mee gehad en wist zeker dat zij mij ook erg goed konden helpen. Dit is een bedrijf wat particulieren helpt met de aankoop van een nieuwe woning in dit mooie zuidelijke land. Zij hebben ongelofelijk veel kennis van de gang van zaken en jij kunt hier dus ook terecht met al jouw vragen.

Kijk hier eens

huis kopen Alicante

Mijn huis kopen in Alicante is uiteindelijk ook gelukt. Het was uiteindelijk een stuk sneller geregeld dan ik had verwacht, dus dat was mooi meegenomen. Ik geloof dat het uiteindelijk maar een maand of 2 heeft geduurd vanaf het moment van de bezichtiging. Het fijne was dat zij ook heel veel wisten over de hypotheek en andere financiële zaken, waardoor ik alles ook een stuk sneller kon regelen. De communicatie met de medewerkers van deze onderneming verliep erg soepel. Mijn man en ik waren continu op de hoogte van alle stappen in het proces en het voelde enorm fijn om zo betrokken te worden. Mocht jij hier ook interesse in hebben, dan raad ik jou aan om een kijkje te nemen op hun website voor meer informatie!