Pbxes

Wooninspiratie blog

Rotan reparatie in Amsterdam

rotan amsterdam

Het is echt een hobby van mij om mij bezig te houden met het interieur van mijn huis. Toen ik een oude stoel vond op de zolder van mijn moeder, ben ik gelijk achter de computer gekropen en heb ik gezocht naar “rotan Amsterdam“. De reden waarom ik daar op zocht, was omdat ik een prachtige stoel had gevonden, alleen was hij op een plek kapot. De stoel zou heel erg leuk staan in mijn woonkamer, maar voordat ik hem daar kon zetten moest hij eerst gerepareerd worden. Ik was er namelijk bang voor dat er anders iemand een keer door heen zou zakken.

rotan amsterdam

Zo goed als nieuw

Een paar dagen later ging ik de rotan stoel laten repareren in Amsterdam. Sinds een tijdje zijn rieten stoelen weer helemaal in. zelf ben ik echt gek op die trend, dus ik was erg blij toen ik de stoel vond. Toen ik bij de winkel aankwam, werd ik hartelijk ontvangen door een medewerker. Toen ik aan haar de stoel liet zien, zei zij dat het repareren geen probleem was. Als ik een week later terug zou komen, dan zou mijn stoel weer zo goed als nieuw zijn. Ik ben erg blij met het eindresultaat.