Pbxes

Wooninspiratie blog

Prachtige Oud hollandse keuken

keuken2-300x200Er is niks leukers dan samen met je partner een nieuwe keuken uitzoeken voor jullie woning, dit hebben wij de afgelopen dagen gedaan. We waren het er al een tijdje over eens dat de keuken vervangen moest worden maar tijd om een nieuwe uit te gaan zoeken hadden we niet, daarom hebben we op het internet maar eens rondgekeken naar leuke keukens die ook toepasbaar zijn in ons huis. Na heel wat websites te hebben bezocht viel ons oog meteen op een voorbijkomende keuken, het was een prachtige Oud hollandse keuken.

Afspraak maken

Op het moment dat we deze Oud hollandse keuken zagen waren we er allebei meteen van overtuigd dat dit de perfecte keuken voor ons zou worden. We hebben geen seconde getwijfeld en meteen het bedrijf gebeld dat deze keukens installeert. Ze konden al snel langskomen en daar waren wij alleen maar blij  mee, tijdens de afspraak hebben ze alles opgemeten zo dat de keuken precies zou passen als ze hem kwamen plaatsen. Het was afwachten tot de keuken er in werd gezet maar ons geluk kon al meteen niet meer op.

Genieten van de keuken

Toen de prachtig keuken was geplaatst waren we zo enthousiast dat we er niet van af konden blijven, we hebben het bedrijf zo vaak bedankt voor hun super service dat ze meteen konden zien hoe blij hun klanten waren dat ze er stil van werden. Wij gaan de komende tijd erg veel genieten van de nieuwe keuken die we hebben, het is echt een plaatje!header-over-ons