Pbxes

Wooninspiratie blog

Prachtig huis laten ontwerpen door Architect Leiden

Ik woon al enkele jaren met mijn vrouw en kinderen in een appartement. Mijn vader bezat een lange tijd een stuk bouwgrond maar had hier niks mee gedaan. Toen hij overleed erfde ik het stuk grond, maar original-dream-become-an-architect-time-2012-12-14-18-05-52-userid-2539wist niet precies wat ik ermee moest gaan doen. Later kwam ik op het idee om er een woning om te gaan laten bouwen. Omdat het mij heel ingewikkeld leek, liet ik dat idee  een tijdje links liggen. Maar later
besloot ik toch om er meer informatie over te zoeken. Ik las op het internet dat ik het verstandig is om een architect te regelen. Die kunnen een ontwerp bedenken en uiteindelijk het huis laten bouwen. Ik ging dus opzoek naar een goede architect wie dat voor mij zou kunnen doen.

Prachtig huis

Na even zoeken kwam ik op de website terecht van Architect Leiden. Zei zijn een architectuur bedrijf die vooral doen aan duurzame ontwikkelingen. Verder doen ze aan architectuur in de nieuwbouw, renovaties en restauraties/uitbreidingen aan bedrijven en woonoppervlakte. Omdat dat allemaal zo mooi klonk, besloot ik contact met ze op te nemen. Na een paar dagen had ik en mijn vrouw een gesprek architectmet de architect. We mochten onze wensen aan hem vertellen, waarna bij een schets maakte. Toen we hem alles hadden verteld en hij alles op papier zetten, waren we al snel tevreden over het idee. Al snel begon alles te lopen en begonnen de bouwwerkzaamheden. Het eindresultaat was geweldig! Het contact met de architect en de andere werknemers was altijd goed en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Wij zijn ontzettend blij met het werk en de service van Architect Leiden!