Pbxes

Wooninspiratie blog

Parasol Horeca! Iets voor jou?

Xterior logo

Mijn oom gaat binnenkort een eigen cafe beginnen in de stad. Hij vroeg mij om mee te helpen sinds ik vakantie had van school. Natuurlijk zei ik geen nee. Het leek me altijd al interessant om iets in de horeca te doen. Hij wilde ook een terrasje neerzetten. Tot de tijd dat het cafe klaar is begint de zomer al. Perfect! Mijn taak was om een het terras in te richten. Zelf heb ik redelijk ervaring met horeca. Ik heb jarenlang gewerkt bij een restaurant die ook een terras had. Ik begon met het zoeken voor een parasol terras. Op het internet zag ik een zoekterm parasol horeca.

horeca parasol

Terras parasol

Wat ik altijd al gaaf vond is een mooie parasol voor op het terras. Ik kan me nog herinneren dat mijn baas toen de tijd een nieuwe parasol had gehaald. Hij vroeg mij om daarmee te helpen. Mijn baas destijds had voor een mooi prijsje een super gave parasol gehaald voor op het terras. Ik vroeg aan hem waar hij die had gehaald. Hij verwees mij naar een website genaamd Xterior.

horecaparasol

Contact

Mijn oom en ik hadden besloten om eens een kijkje te gaan nemen op de website. Een zeer professionele bedrijf met duidelijkheid. Zij hebben een groot assortiment aan parasols. Wij wilden meer informatie over het bedrijf zelf. Wij hebben dus besloten om te gaan bellen. De klantenservice was zeker top. Heel erg vriendelijk en stond open voor alles. Wij hebben binnenkort een afspraak met Xterior voor ons terras parasol!.