Pbxes

Wooninspiratie blog

Openslaande deuren – praktisch en mooi

De symboliek van een deur is groot. Een deur is nooit zomaar een . Een deur is uw visitekaartje en een warm welkom voor uw gasten. Mooie, op maat gemaakte deuren zeggen: Wees welkom in mijn koninkrijk.

openslaande-garagedeuren-Breda-320x180
Functionaliteit


Alle openslaande deuren moeten een makkelijke entree bieden voor u, uw medewerkers en uw klanten, maar tegelijkertijd ongewenste indringers buiten houden. Hier hebben wij aan gedacht door extra veilige sloten te monteren. Deuren die naar buiten openslaan, zijn in veel gevallen praktischer dan deuren die omhoog gehaald moeten worden of deuren die langs een rails opzij geschoven worden. Ze hoeven niet helemaal open gemaakt te worden wanneer dat niet nodig is, maar ze kunnen ook op een kier gezet worden. Hierdoor gaat er minder warmte verloren. Samen met de isolatie die we toepassen, zorgt dit voor een duurzame factor bij dit type deuren. 

openslaande-garage-deuren-verticaal-RAL-7016-320x180 (1)
Esthetiek


Bij Different Doors worden uw openslaande deuren precies op maat gemaakt en dat geldt ook voor het ontwerp. Samen met u zorgen we ervoor dat dit precies binnen de huisstijl en uitstraling van uw bedrijf past. Als particulier heeft u ook alle mogelijkheden tot uw beschikking om de perfecte deuren te creëren. Onze 3D-tekenaar helpt u om uw ontwerp te visualiseren, net zolang tot u tevreden bent. Neem vooral de tijd hiervoor en geniet van het gevoel om uw eigen ontwerp langzaam maar zeker tot leven te zien komen. Uw deuren zijn uw deuren!