Pbxes

Wooninspiratie blog

Op zoek naar een mooie loungeset?

logoHallo allemaal, vandaag ga ik jullie een goede tip geven om de zomer goed in te gaan. Namelijk de aankoop van een loungeset. Ik ben hier bij gekomen omdat een vriend van mij laatst een huis had gekocht. Hier moest nog wel veel aan gebeuren, zowel binnen als buiten. Een echte vriend helpt dan natuurlijk mee aan de verbouwing. Er moest veel gesloopt worden en op de 2e verdieping was ook nog een hoop kluswerk. Naast het feit dat er binnen veel gedaan moest worden was het buiten ook nog een hele klus. Er moesten grote bomen weggehaald worden. Eenmaal gedaan was zag de tuin er een stuk groter uit. Mijn vriend wist ook precies hoe hij het allemaal in de achtertuin wou hebben. In de hoek van de tuin zou een prachtige loungeset komen volgens hem. Toen deze eenmaal stond kwam ik natuurlijk even kijken. Ik moet zeggen dat de loungeset er dan ook heel mooi uitzag. Hij vertelde mij deze gekocht te hebben bij Global Source Asia.

Loungeset_GSA4575

Aanbod van Global Source Asia

Kussenbox-450x300Omdat ik zelf toch verrast was ben ik zelf eens naar hun website gegaan. Naast loungesets hebben zij nog veel meer tuinmeubelen. Wat mij in eerste instantie opviel was de ruime keuze die zij aanbieden. Je zou het eigenlijk zelf moeten zien, want het is teveel om hier op te noemen. Maar terugkomend op de loungeset, ik zag online welke mijn vriend gekocht had. Ik was dan ook verbaasd over de prijs hiervan. Nooit gedacht dat een loungeset zo goedkoop kan zijn!