Pbxes

Wooninspiratie blog

Lekkage? Bel naar dakdekker Naarden

De dakdekker Naarden heeft ons bijzonder goed geholpen toen wij erachter kwamen dat wij een flinke lekkage op zolder hadden. Normaal kwamen wij regelmatig op zolder, maar sinds de kinderen allemaal uit huis zijn komen wij er alleen om iets uit de vriezer te halen. De zolderkamer die voorheen van onze jongste dochter was, staat alleen maar vol met rommel. Doordat wij de deur dicht hebben gemaakt omdat daar alleen maar kou uit die kamer komt hadden wij niet in de gaten dat er een flinke lekkage zat. Snel naar het Loodgietersbedrijf S.K. Fleur gebeld om een dakdekker te laten komen.   

Geen lekkage meer

Je kan zeven dagen per week en 24 uur per dag rekenen op een dakdekker uit Naarden. Wel handig om dit te weten, want meestal heb je de hulp van een professioneel nodig in de weekenden en ’s nachts. Vaak moet je dan zelf maar een noodoplossing verzinnen om erger te voorkomen. Wanneer je dan wel een bedrijf had gevonden die buiten de normale werktijden langs kon komen, kreeg je achteraf de schrik van je leven wanneer je de rekening onder ogen kreeg.

Misschien ook goed om te weten dat dit  Loodgietersbedrijf S.K. Fleur een totaalinstallateur is. Dit houdt in dat zij ook ventilatiesystemen, airconditioning en CV ketels kunnen installeren.