Pbxes

Wooninspiratie blog

Klusbedrijf Alphen aan den Rijn voor al jouw klusjes

Voor mijn woning ben ik opzoek gegaan naar klusbedrijf Alphen aan den Rijn. Zo kwam ik al snel terecht op de website van het bedrijf genaamd Michel Vooijs. Deze ondernemer doet veel klusjes in en om het huis. Denk aan loodgieters werk en plafondwerk. Maar ook schilderswerk kan jij terecht bij deze klusbedrijf in Alphen aan den Rijn. Hierdoor maakte ik een afspraak met dit bedrijf om te kijken wat de prijs zou zijn om een tweede toilet te laten maken op de badkamer. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf kwam bij mij thuis kijken naar de werkzaamheden die hij voor mij zou kunnen doen en maakte een offerte op. Deze offerte viel mij reuze mee en ik besloot daarom dat zij de werkzaamheden voor mijn woning mochten gaan doen. Er werd een afspraak gemaakt met deze onderneming en al snel konden zij aan de gang bij mij thuis. De medewerkers van deze klusbedrijf werkte zeer nauwkeurig en netjes. Alles werd netjes afgewerkt en de toilet op mijn badkamer werd een feit. 

Badkamer

Zeer tevreden

Omdat ik zo tevreden ben over deze klusbedrijf uit Alphen aan den Rijn, moest die wel op deze blog te komen te staan. De medewerkers van Michel Vooijs, zijn erg deskundig en weten wat zij moeten doen. Ook denken zij echt mee met jou. Als zij denken dat het anders beter is, dan leggen zij dat voor aan jou. Nu wil ik graag dat mijn woonkamer opgeknapt word door alles te schilderen. Drie keer raden welk bedrijf dat bij mij mag doen.

Klusbedrijf