Pbxes

Wooninspiratie blog

Kaptafel droomcadeau voor mijn zus

Mijn zus en haar man hebben vaak ruzie wie er in de badkamer mag ’s morgens. Mijn zus heeft me dat weleens in vertrouwen verteld en ik vond dat best zielig. Want mijn zus is heel erg ijdel en haar uiterlijk is alles voor haar. Als ze dan maar tien minuten in de badkamer kan ’s morgens voelt ze zich de hele dag beroerd op haar werk. En dat gun ik haar niet. Toen ze bijna jarig was ging ik op zoek naar een kaptafel voor haar. Dat leek me wel een handig cadeau in haar situatie. In woonwinkels kon ik niet slagen, wat een prijzen vragen ze daar zeg voor een eenvoudige kaptafel. Hier kon ik veel beter slagen. Prima website, veel keuze en lage prijzen. En nog veel leukere modellen ook!

Gelukkige zus

Mijn zus ging helemaal uit haar dak, ze vond het een geweldig cadeau. Mijn zwager moest wel lachen, dit was voor hem eigenlijk ook een cadeau. Hier had iedereen wat aan. Die avond nog heeft mijn zwager de kaptafel op hun slaapkamer neergezet, dat ging trouwens vrij gemakkelijk. Nu kan mijn zus zichzelf weer lekker rustig optutten en hebben ze ook geen ruzie meer. Iedereen blij! Dik tevreden over deze website trouwens. Prima levering. Op tijd en alles klopte. Super.