Pbxes

Wooninspiratie blog

Kan ik zelf mijn betonvloer schuren?

logoIk was laatst bij een vriend die een huis gekocht had. Omdat hij bij de aankoop gelijk al op een probleem stuiten vroeg hij mij om mijn mening. Omdat ik de laatste jaren toch veel kennis en ervaring op gebied van wonen heb op gedaan was ik de uitgeroepen persoon hiervoor. Het probleem was of hij zijn betonvloer wel of niet moest schuren. Ik stelde hem meteen voor dit wel te doen. Een betonvloer schuren hoeft niet moeilijk te zijn. Omdat je met een afgewerkte betonvloer geen onderhoudsproblemen in de toekomst krijgt.

betonvloerOmdat betonschuren niet eenvoudig is wou hij sparren met mij over de verschillende opties. Namelijk het materiaal huren en zelf doen of dit professioneel uit te laten besteden. Omdat die vriend van mij een drukke baan heeft en daar zelf eigenlijk de tijd niet voor heeft, viel de optie om het zelf te doen al snel af. Hij vroeg daarom ook of ik in het verleden ervaring had met bedrijven die vloerrenovatie doen.

noa-site

Ervaring op het gebied van vloerrenovatie

Ik had hier zelf al enig ervaring mee gehad. Ik zei dat ik in het verleden al eens gebruik gemaakt had van Zeb den Uyl vloerenrenovatie. Hier was ik toentertijd zeer tevreden mee. Omdat ik zelf tijd en geld wou besparen en de garantie wou op een goed eindresultaat kwam ik uit op de website zebdenuyl.nl. Hier werd met mij samen een offerte aangemaakt en al mijn wensen werden vastgelegd. Ik heb deze site dan ook met zekerheid aanbevolen. Een aantal weken later toen ik bij die vriend was zag alles er goed en netjes afgewerkt uit en ook hij was zeer tevreden met het eindresultaat. Dus een tip wanneer jij thuis je betonvloer wilt laten schuren neem contact op met de vriendelijke medewerkers van Zeb den Uyl.