Pbxes

Wooninspiratie blog

Ik moet een fles aquafinesse kopen

We hebben een geweldig huis gekocht, met een enorme lap grond erom heen. We waren al een tijd op zoek naar een andere woning, maar wilden wel in deze buurt, waar we nu wonen blijven. Tot mijn man op een dag thuis kwam met de mededeling dat er een huis verderop in de wijk te koop was. Er stond nog geen bord in de tuin, maar omdat mijn man bij een makelaarskantoor werkt wist hij dit als eerste. Dat waren mooie huizen, daar wilde ik best wel heen verhuizen. Lekker in de buurt van waar we nu wonen, dus de kinderen kunnen op dezelfde school blijven en ook hun vriendjes hoeven ze niet te missen. Dezelfde week zijn we gaan kijken, en inderdaad wat een mooi huis, met een jacuzzi in de tuin, helemaal geweldig. Nu zijn we dus druk bezig om over te verhuizen, de kinderen willen maar steeds in de jacuzzi maar die moet eerst goed schoongemaakt worden, en ik moet hier voor een fles aquafinesse om het water kristalhelder te houden. Bij Bodyfit heb ik online, een fles aquafinesse gekocht, nu kunnen de kinderen eindelijk in de jacuzzi, en wij ook natuurlijk. bodyfit_lang2

Zeer tevreden

Ik kan zeggen dat ik zeer blij ben met mijn nieuwe woning, en vooral de jacuzzi is een echte aanwinst. Bijna elke dag zijn we wel in de jacuzzi te vinden, en dankzij de aquafinesse blijft het water kristalhelder, en komt er geen vieze kalkaanslag aan de zijkanten, we genieten enorm van onze nieuwe luxe. 2