Pbxes

Wooninspiratie blog

Houten vloeren kopen nabij Utrecht

houten vloeren utrecht

Mijn vrouw en ik zijn naar houten vloeren nabij Utrecht gaan kijken, omdat wij er eentje in onze woonkamer wilden leggen. Een aantal jaar geleden zijn wij met ons gezin naar een nieuwe woning verhuist. Wij hebben er toen voor gekozen om het laminaat wat er al in lag, te laten liggen. Toch zijn wij nu tot de conclusie gekomen, dat wij liever een natuurlijk product erin willen. Mijn vrouw vindt het heel erg leuk om zich bezig te houden met interieur. Volgens haar is het echt een trend om steeds meer natuurlijke materialen in huis te halen zoals een stenen aanrecht of een plant.

houten vloeren utrecht

Een mooi resultaat

Samen met mijn vrouw heb ik heel wat houten vloeren nabij Utrecht bekeken. Na lang twijfelen zijn wij uiteindelijk voor eentje gegaan die licht van kleur is. Wij vonden dat het beste bij ons interieur passen. Mijn vrouw en ik zagen het echt als investering, want dit materiaal zou heel erg lang mee gaan. Samen met de winkelmedewerker die erg vriendelijk was, hebben wij uitgerekend hoeveel vierkante meter wij nodig hadden. Wij zijn nu een enige tijd verder en grond van ons huis ziet er werkelijk prachtig uit, wij zijn erg blij met het resultaat.