Pbxes

Wooninspiratie blog

Groot assortiment opsluitbanden

sierbeton-online-logo-1438865503

opsluitband-grijsVoor een opdracht van een klant ben ik op zoek gegaan naar speciale opsluitbanden. Er waren een aantal eisen voor de opsluitbanden en dat was de kleur. Meestal heb ik mijn vaste adresjes voor dit soort materialen, maar deze keer kon ik het nergens vinden. Heel toevallig kwam ik via het internet terecht op de website van Sier Beton Online. Op de website werd een groot assortiment opsluitbanden aangeboden.

Veel keuze

Het assortiment opsluitbanden was zo groot dat ik in het begin niet precies kon vinden wat ik zocht. Uiteindelijk had ik de perfecte opsluitbanden gevonden. Wat mij al eerder opviel was dat de prijzen online een heel stuk goedkoper waren dan in de winkels.

asian-bluestone-opsluitbanden-met-facetVoordat ik de bestelling ging plaatsen heb ik met de klant overlegd over de kleur. Alles werd goedgekeurd door de klant en daarom heb ik een bestelling geplaatst.

Een aantal dagen later kwam de bestelling binnen. Alles zat goed verpakt en de kleur was perfect. Voor de opdracht moesten nog andere materialen besteld worden. Het was een grote opdracht die wel wat tijd in beslag nam. Uiteindelijk is alles goedgekomen en de klant was heel erg tevreden met het resultaat.

Meestal krijg ik aparte aanvragen waarvoor ik bedrijven nodig heb met een groot assortiment. Het assortiment en de service van Sier Beton Online beviel mij zo goed dat ik in de toekomst zeker vaker ga bestellen bij het bedrijf. Zo weet ik zeker dat ik kan vinden waar ik naar op zoek ben voor de klant.