Pbxes

Wooninspiratie blog

Goedkoop screendoek verkrijgbaar bij zonnerij.nl!

prijzen screens

KwaliteitAl een geruime tijd was ons screendoek aan vervanging toe, maar telkens kwam het er niet van. Totdat ons oude screendoek vorige week helemaal kapot was. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet,met de intentie zo snel als mogelijk een vervanging voor dit doek te vinden. Gelukkig kwam ik dan ook vrij snel terecht op de website van zonnerij.nl!

De doeken voor de screens die aangeboden worden via de webshop zijn van goede kwaliteit. De doeken van de screens worden namelijk gemaakt van glasvezeldraden en polyestergarens. De uiterst sterke gecoate garens hebben een zeer lange levensduur. Vandaar dat ik uiteindelijk het besluit nam het doek te bestellen via deze webshop!

Kwaliteit

Voordelen

Uit een TNO onderzoeken is gebleken dat buiten zonwering veel energie kan besparen. Wanneer u gebruik maakt van een automatische geregelde buiten zonwering gedurende zomer kan tot voor woningen zo’n 12 procent besparen op hun energie rekeningen en voor bedrijf gemiddeld zelfs zo’n 29 procent. Natuurlijk is dat geweldig geld besparen met een voordelige aankoop!

Ook had ik via de website van de zonnerij vele verschillende mogelijkheden betreft deze doeken. Er waren vele verschillende mogelijkheden betreft de kleuren van deze doeken. Uiteindelijk maakte ik de keuze om een licht grijs doek te bestellen!

prijzen screens

 

Aanrader voor u!

Ikzelf ben hartstikke blij met aankoop. Dankzij deze zonwering ga ik zomers vele euro’s besparen op mijn energie rekening. Wilt u zomers ook gaan besparen op uw energie? Bekijkt u dan snel de bovenstaande website het is top bedrijf dat de beste kwaliteit levert voor voordelige prijzen!