Pbxes

Wooninspiratie blog

Gespecialiseerd in traprenovatie

LogoVorige week heeft een gespecialiseerd traprenovatie bedrijf een nieuwe trap in ons huis geplaatst. De oude trap was nog in een redelijk goede staat, maar door dat het huis al wat is verouderd en we het een en ander aan het opknappen zijn, vonden we het wel eens tijd voor een nieuwe trap.

De huidige trap zit nog in het huis, maar om eventueel kosten te besparen halen we deze er graag zelf uit. Op deze manier blijft het budget voor de nieuwe trap zelf het grootst. De trap moet veilig zijn voor volwassenen, want zelf hebben we geen kinderen. Naamloos

Zelf zijn mijn vrouw en ik erg van een strak design, we houden niet van een uitsteeksels en of aanhangsels. Voor de traprenovatie hadden we wel graag een bedrijf dat veel keus heeft in strakke trappen, dus niet alleen van hout.

Omdat het huis zelf erg strak is van binnen zouden we het mooi vinden om bij de traprenovatie gebruik te maken van de kleur chroom met iets van glazen treden. In het glas mag wel een mat kleurtje verwerkt zijn, anders komt het niet goed met de hoogtevrees van mijn vrouw.

we zoeken een gespecialiseerd traprenovatie bedrijf, een die ervaring heeft met een strakke trap en dit netjes afwerkt. We betalen liever wat meer voor een kwalitatieve en goed afgewerkte trap dan een die na een aantal jaar weer opnieuw gedaan kan worden.