Pbxes

Wooninspiratie blog

Fakro vlizotrap laten plaatsen

Fakro vlizotrap

Na de geboorte van ons derde kind moesten wij een derde kamer gaan inrichten. Helaas konden wij de babykamer niet plaatsen op zolder. Zodoende zijn wij een geweldige kamer gaan inrichten op de zolder voor onze oudste zoon. Hij vond het een goed idee want op zolder is hij natuurlijk alleen en in voorzien van volledige privacy. Maar voordat wij een kamer op zolder konden realiseren moest er een dakraam en zoldertrap geplaatst worden. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een bouwbedrijf die een dakraam en zolder trap kon gaan plaatsen!

Uiteindelijk belandde ik in de webshop van Bouw-handel. In de webshop van Bouw-handel worden verschillende dakramen en zoldertrappen aangeboden. Uiteindelijk besloten wij dan ook om Bouw-handel in te huren voor de plaatsing van een dakraam en een Fakro vlizotrap! Simpelweg omdat deze Fakro vlizotrap inschuifbaar is, makkelijk te plaatsen is en de prijs is relatief voordelig!

Bouwhandel

Meer informatie!

Achteraf gezien is het inhuren van Bouw-handel de juiste keuze gebleken! Voor een zeer schappelijk tarief hebben zij een dakraam en zoldertrap geplaatst. Daarna zijn wij de kamer gaan inrichten waarvan het eindresultaat verbluffend is. Onze oudste zoon is ontzettend blij met zijn nieuwe kamer waar wij erg blij mee zijn!

Naast het plaatsen van dakramen en zoldertrappen is Bouw-handel gespecialiseerd in meerdere bouwwerkzaamheden. Zie de specialisaties hieronder:

 1. Lichtkoepels
 2. Dakramen
 3. Deurluifels
 4. Raamdecoratie
 5. Zolderdakraam
 6. Vlizotrap
 7. Polyester bakken
 8. Buizen
 9. Rookkanalen
 10. Ladders
 11. Abri rookhokjes

Wanneer u zoekende bent naar een specialist in een en/of meerdere van deze diensten? dan raad ik het u aan om de bovenstaande website eens te bekijken!

Fakro vlizotrap