Pbxes

Wooninspiratie blog

Een prachtige jacuzzi in de tuin

bodyfit

bodyfit

Grote verrassing

Sinds enige tijd hebben wij een grote jacuzzi in de achtertuin! Je raadt nooit hoe dat zo is gekomen! Al een aantal jaren vertelde ik mijn man dat mijn ideale tuin een jacuzzi zou hebben. Daar was nooit echt geld voor, natuurlijk, want jacuzzi’s zijn nou niet echt een impuls aankoop! Toch heeft mijn man ervoor gezorgd dat dat bubbelbad er kwam, als verrassing. Hij heeft ervoor gespaard, zonder dat ik dat wist. Toen ik op een dag thuiskwam van mijn werk, zag ik ineens dat er een bubbelbad stond! Het was ook een behoorlijk grote, dus ik was compleet in de war! Die dag werd het bad geleverd, toen ik op mijn werk was. Het was het 10e jaar dat mijn man en ik samen zijn en daarom wilde hij mij  verrassen. Nu hebben wij er beiden veel baat bij natuurlijk, want het is groot genoeg voor wel 4 personen en een hoop ruimte.

bodyfit

Veel plezier

Wij hadden al veel plezier van onze tuin, maar nu de jacuzzi erin staat, is het nog beter! Ik hoop niet dat het oppervlakkig klinkt, maar ik hou echt van dit soort dingen. Luxe producten liggen helemaal in mijn straatje en zo’n groot bad in de tuin is helemaal mijn ding! Binnenkort gaan wij de bestrating in de tuin aanpassen en dan is de tuin helemaal af. Misschien dat er nog een mooie grote plant geplaatst kan worden, dan krijgen wij helemaal een spa gevoel! Dit is volop genieten.