Pbxes

Wooninspiratie blog

Een mooi huis kopen in Maartensdijk

huis kopen Maartensdijk

Wil  jij ook een mooi huis kopen in Maartensdijk of omgeving, dan kan Karin van der Willigen Makelaardij je wellicht hiermee helpen. Zij kan je enorm goed helpen bij de verkoop van jouw huidige woning. Maar ook het zoeken naar een koophuis of een huurhuis bestaat tot de mogelijkheden. Zodra je met haar een afspraak hebt gemaakt en hier jouw wensen kenbaar hebt gemaakt, gaat zij voor jou aan de slag. Zelfs het taxeren van een woning bestaat tot de mogelijkheden. Ook weet zij als geen ander waar je op moet letten als jij een ander appartement hebt gezien waar jij wel interesse in hebt.  huis kopen Maartensdijk

Wij gaan verhuizen!

Nadat wij de knoop hebben doorgehakt  om een huis te kopen in Maartensdijk, is Karin van der Willigen Makelaardij voor ons aan de slag gegaan. Binnen een paar dagen kregen wij al meerdere adressen door om te gaan bekijken. Zij heeft deze geselecteerd en weet ook de staat van de huizen, niet dat er verborgen gebreken naar boven komen zodra wij een handtekening hebben gezet. 

Ondertussen hebben wij getekend voor een prachtig appartementje. De makelaar heeft echt haar best gedaan en veel en veel sneller dan gedacht hebben wij een supermooi stekkie gevonden.