Pbxes

Wooninspiratie blog

Een ervaren makelaar voor uw taxatie in Tilburg

Ben je op zoek naar een goede makelaar voor een taxatie Tilburg, dan ben je bij LBB-Naber Makelaars aan het juiste adres. Zij kunnen op een zeer professionele manier je huis of bedrijfspand laten taxeren. Door de juiste waarde van je eigen woning te weten kan je zelf berekenen hoeveel bestedingsruimte je hebt om een andere woning te kopen. Omdat wij hebben besloten om ons huis te gaan verkopen hebben wij de hulp van LBB-Naber ingeschakeld. Tevens hebben wij ons ingeschreven op hun website om zo gratis op de hoogte te blijven voor de woningen die in de verkoop zijn.  

Ons huis snel verkocht

Nadat wij via  LBB-Naber Makelaars een taxatie in Tilburg hadden aangevraagd is alles in een sneltrein gegaan. LLB-Naber Makelaars is een erkend taxateur en levert dan ook een NVM-taxatierapport. Door dit rapport werd het voor de nieuwe koper van ons pand duidelijk hoeveel het allemaal moest gaan kosten. Tevens konden wij al kijken of er in deze prijsklasse een geschikt huis voor ons te koop was in de regio waar wij graag wilden wonen.

Inmiddels wonen wij alweer een half jaar in onze nieuwe woning. Ons oude huis was binnen twee maanden al verkocht, zo snel hadden wij alleen maar van kunnen dromen.