Pbxes

Wooninspiratie blog

Een droomhuis kopen in Axel!

huis axel

huis kopenIk wilde al lang een huis kopen Axel. Axel is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen in het zuiden van de provincie Zeeland. Ik ben hier opgegroeid en ik heb hier een geweldige jeugd gehad. Later ben ik verhuisd naar Amsterdam en daar heb ik mijn vrouw leren kennen. Amsterdam is natuurlijk een erg drukke stad en mijn vrouw en ik waren hier een beetje klaar mee. We zijn daarom op het idee gekomen om weer terug te keren naar Zeeland. Hier is het lekker rustig en je kunt hier echt genieten van de prachtige omgeving en van het strand.

Voordat we in Axel konden gaan wonen moesten we natuurlijk wel ons huis verkopen. Dit kan erg lang duren en dat was iets dat wij absoluut niet wilde. We zijn daarom opzoek gegaan naar een makelaar die ervoor zou zorgen dat wij ons huis snel zouden verkopen. We hebben deze makelaar gelukkig ook gevonden in de naam van Makelaar Tom. Deze makelaar staat erom bekend huizen zo snel mogelijk te verkopen voor een marktconforme prijs. Ik ben bij deze makelaar terechtgekomen dankzij een goede vriend van me, hij had veel positieve ervaringen met ze.

huis axelHeerlijk wonen!wonen axel

Binnen enkele weken was ons huis in Amsterdam verkocht en dat hebben we toch wel te danken aan deze fantastische makelaar. We hebben inmiddels ook al een huis gevonden in Axel, een huis kopen in Axel is dus zeker mogelijk. We wonen hier nu heerlijk en we genieten dagelijks van de rust in het mooie Zeeland.