Pbxes

Wooninspiratie blog

Dit zijn de mooiste keukens in Breda

keukens Breda

Laatst ben ik in een showroom geweest waar de mooiste keukens van Bredakeukens Breda en omstreken worden verkocht. Mijn man en ik wilden al langer deze ruimte onder handen nemen, maar het kwam er telkens niet van. Iedere keer kwam er wel iets tussen waar wij dan ons geld beter aan konden besteden. Voor ons 25 jarige huwelijk wilden wij dan toch eindelijk onszelf gaan trakteren. Eigenlijk hadden wij allebei niet echt een idee waar wij moesten beginnen met zoeken. Daarom zijn wij gaan kijken op internet of wij misschien iets leuks tegen kwam. Daarbij kwam ik al snel op de website van Montall en die sprak mij direct heel erg aan. Hier vond ik namelijk veel verschillende stijlen en daardoor wisten wij ook wat wij mooi vinden. Wij wilden voor landelijk gaan, want dat past goed bij de stijl van de rest van onze woning. Hierin hebben wij namelijk veel gewerkt met hout en andere natuurlijke materialen. Verder leek het mij leuk om de muren een andere kleur te geven, maar dat was iets van latere zorg.

keukens Breda

Nog even geduld

Toen wij bij deze winkel met keukens in Breda kwamen, werden wij ontzettend hartelijk ontvangen. De medewerker bood ons een kopje koffie aan en wij hebben daar de hele middag gezeten. Het ontwerp wat hij maakte was ongelofelijk mooi en precies wat wij zochten. Deze hebben wij dan ook direct besteld en het wordt over een tijdje geleverd. Nu gaat het niet lang meer duren voordat alles af is en ik kan eigenlijk niet meer wachten. Wij zijn er nu al blij mee!