Pbxes

Wooninspiratie blog

De oplossing tegen insecten is Ongedierte Bestrijding en Preventie

Ongedierte Bestrijding en Preventie

Ongedierte Bestrijding en Preventie Ons bedrijf heeft laatst gebruik gemaakt van de diensten van Ongedierte Bestrijding en Preventie. Wij zitten in een redelijk oud pand en dat brengt soms nogal wat problemen met zich mee. Zo hebben wij eens de ontdekking gedaan dat er een aantal vieze beesten op de zolder wonen, waaronder ratten. Die zijn toen weggehaald en daar hebben wij nooit meer last van gehad. Toch merkten wij de afgelopen tijd dat er weer iets niet helemaal goed zat. Regelmatig hoorden wij pootjes over het plafond gaat en het klonk echt alsof er muizen zitten. Zelf heb ik deze thuis ook wel eens gehad, dus ik herkende het direct. Om die reden heb ik een aantal vallen gekocht, zodat wij dit snel konden verhelpen. Toch bleek dat niet te helpen wat ik en mijn collega’s hoorden het een aantal dagen later weer.

Ongedierte Bestrijding en Preventie

Het is opgelost

Om die reden hebben wij toen de Ongedierte bestrijding en preventie laten komen. Dit is een bedrijf wat hier heel veel verstand van heeft en daardoor weet jij zeker dat zij het goed doen. Zelf heb ik ook een keer contact met hen gehad voor mijn woning en daarbij hielpen zij mij ook heel erg goed. De prijzen zijn hier heel erg schappelijk en daardoor heb jij het er ook sowieso voor over. Ik ben erg blij dat alles nu weg is hier en dat wij ons werk weer op een normale manier kunnen oppakken. Mocht jij nu ook naar zoiets op zoek zijn, dan raad ik jou aan om eens op hun website te kijken.