Pbxes

Wooninspiratie blog

De kunst van het online promoten

De kunst van het online promoten

Veel mensen met een eigen bedrijf, website of social media account zullen de struggle wel herkennen. Je maakt producten of vormen van content waar je best tevreden mee bent, maar er is niemand die het ziet en niemand die dus tips kan geven voor verbeteringen. Hoe zorg je er nou voor dat mensen jouw account of website te zien krijgen en dan vervolgens op jouw account of website klikken? Dit heeft alles te maken met jouw vindbaarheid online in verband met internet marketing en de manier hoe jij jouw content aanbeveelt bij de consumenten.

 

Het vindbaar maken van jouw account of website

De eerste stap in het krijgen van klanten of volgers, is om in eerste instantie door de potentiƫle klanten en volgers ook daadwerkelijk gezien te worden. Dit heeft alles te maken met de termen die jij gebruikt, het aantal links of verwijzingen richting jouw kanaal of website en de originaliteit van jouw content of product. Zo kan je er via het gebruik van de juiste termen en het linken van teksten, andere accounts of websites, voor zorgen dat jouw website of account hoger in de zoekresultaten komt te staan. Bij deze vormen van zoekmachine marketing kan je ook geholpen worden door specialisten die het voor jou doen, waardoor jij je kunt focussen op jouw eigen bedrijf of het maken van content op jouw website of account. Ook de originaliteit speelt een belangrijke rol in het verwerven van klanten of volgers, daarover meer in het volgende kopje.

 

Het aanbevelen van jouw content of product bij de consument

Ook de manier en de hoeveelheid van het aanbevelen van jouw content of product bij de consument zorgt voor een mogelijke groei in volgers. Een slimme manier om een goede start te maken met het groeien in volgers, is door samen te werken en jouw content of product bij jouw netwerk te promoten. Zo kom je gemakkelijk aan de eerste mensen die jouw creaties te zien krijgen en kan je vanuit daar doorgroeien. Door daarnaast originele content of producten aan te bieden, verminder je de concurrentie voor jezelf en zul je makkelijker gevonden worden. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat er vraag is naar deze vorm van content of producten.