Pbxes

Wooninspiratie blog

Bouw-handel de lichtkoepel specialist bood de oplossing

logo-bouw-handel

lichtkoepel-ventilatieBouw-handel de lichtkoepel specialist heeft mij de oplossing geboden. Al een tijdje ben ik op zoek naar een bedrijf dat een lichtkoepel kan leveren die ook nog eens van een goede kwaliteit is. De meeste bedrijven die goede kwaliteit leveren, hebben het formaat lichtkoepel niet die ik wil hebben. Gelukkig heeft Bouw-handel de lichtkoepel specialist mij daar heel goed aan geholpen!

Online besteld

lichtkoepelHet idee van een lichtkoepel ontstond nadat ik op vakantie was geweest. In het vakantie huis waar ik toen zat waren lichtkoepels gemonteerd. Al deze lichtkoepels zorgden ervoor dat er veel natuurlijk licht het huis binnen viel. Toen ik weer terug kwam in mijn eigen huis merkte ik echt heel erg veel verschil. Het natuurlijke licht had een positieve invloed op mijn energie niveau en dat is ook een van de belangrijkste reden voor mij om een lichtkoepel aan te schaffen.

Mijn huis is niet zo heel erg groot, maar de woonkamer is in ieder geval groot genoeg. De lichtkoepel die ik in mijn gedachten had zou precies boven de eettafel komen en zou daarmee de hele ruimte verlichten.

Tijdens mijn zoektocht naar de perfecte lichtkoepel kwam ik alleen maar kleintjes tegen of niet met de specificaties waar ik naar zocht. Daarom kwam ik al snel op de website van Bouw-handel terecht en hier hadden zij de lichtkoepel die ik zocht. De lichtkoepel heb ik toen gelijk besteld. Een vriend van mij is heel erg handig met dit soort dingen en daarom heeft hij mij geholpen bij het plaatsen van deze lichtkoepel!