Pbxes

Wooninspiratie blog

Bijzonder mooi beeldhouwwerk

beeldhouwwerk

Ben jij ook zo een liefhebber van beeldhouwwerk, dan moet je eens deze blog lezen. Ik ben dan ook een groot liefhebber van kunst en ben dan ook vaak te vinden in galerieën en tentoonstellingen. Afgelopen week ben ik bij de expositie van de kunstenaar  Tchavdar Iliev geweest. Hij is een Bulgaarse kunstenaar en het werk van deze kunstenaar staat voornamelijk bekend om balans. Hij giet alle beelden zelf en denkt vooraf na over de juiste vorm en kleur van de sokkel. Echt een ware kunst om naar te kijken en in mijn geval te kopen.  beeldhouwwerk

Een fraai exemplaar

Via de website van deze kunstenaar heb ik zeer mooie beeldhouwwerk modellen voorbij zien komen.  Omdat ik al een tijd op zoek was naar een fraai beeld voor in onze tuin, ben ik naar deze expositie gegaan. Het is zelfs mogelijk om aan deze man een opdracht te geven en hij gaat ermee aan de slag. Leuk voor in de hal op het bedrijf, of in mij geval in eigen tuin. 

Inmiddels zijn wij een paar maanden verder en kan ik elke dag genieten va het fraaie beeld die in onze tuin staat te pronken. Mooi ontworpen en gemaakt door Tchavdar Iliev.