Pbxes

Wooninspiratie blog

Beton ciré: zelf aanbrengen of laten doen?

Het kan lastig zijn om een keuze te maken, wil je deze betonlook verf zelf aanbrengen of ga je het toch laten doen door een professional? Het zelf aanbrengen van deze kalkverf is zeer goed te doen, mits je de stappen en tips goed doorloopt. Het is dan wel goed te doen, maar het is ook begrijpelijk als je liever hebt dat het gedaan wordt door iemand die hier al ervaring mee heeft. Dan is het belangrijk om goed je research te doen en iemand te kiezen die er veel ervaring mee heeft en ook bewezen heeft dit goed te kunnen. Beton ciré kleuren zijn ook lastig om te kiezen, welke grijs of zwart tint past nou perfect in jouw interieur?

Beton ciré zelf aanbrengen

Om beton ciré zelf aan te brengen, dien je een aantal stappen te doorlopen. Het meest belangrijke is dat je werkomgeving droog, schoon en stofvrij is. Als je werkomgeving niet helemaal schoon is, zal dit het lastiger maken om de beton ciré juist aan te brengen en zorgen voor een ietwat teleurstellend resultaat. Zorg er ook voor dat het niet tocht in de ruimte waar je de beton ciré wilt gaan aanbrengen. Tocht in de ruimte waar het product aangebracht gaat worden, kan ervoor zorgen dat de beton ciré te snel opdroogt voordat je klaar bent met het aanbrengen van de beton ciré. En als laatste, zorg ervoor dat je genoeg beton ciré besteld, liever te veel dan te weinig, zodat je eventuele foutjes of oneffenheden nog kunt herstellen voordat het opgedroogd is.

Beton ciré aanbrengen uitbesteden

Wil je het toch liever safe spelen en het aanbrengen van beton ciré uitbesteden? Zorg er dan voor dat je de juiste persoon uitkiest om dit aan uit te besteden. Er zijn tegenwoordig namelijk meerdere mensen in de markt die claimen veel ervaring en expertise te hebben op het gebied van beton ciré, dit is soms echter niet het geval. Kies dus iemand uit die aan kan tonen er ervaring mee te hebben. Ook slim om te kijken of deze persoon positieve feedback heeft van eerdere klussen.