Pbxes

Wooninspiratie blog

Ben zo blij met sleutelmaker Rotterdam

Eens in de zoveel tijd ga ik met een paar vrienden gezellig een avondje uit. Deze keer waren we gewoon in Rotterdam gebleven, de stad waar ik woon, en het centrum zit om de hoek. Dus had ik met mijn vrienden bij mijn huis afgesproken, van daaruit konden we zo het centrum in lopen. Precies om acht uur vertrokken we richting een bar. De hele avond hebben we gezellig gekletst en gedronken, en toen was het helaas weer tijd om naar huis te gaan. Omdat iedereen bij mij thuis zijn overtollige spullen had neergelegd liep iedereen met me mee. Snel wilde ik de sleutel in de deur doen, en de deur open maken. Maar wat er toen gebeurde weet ik niet precies, de sleutel brak af. Wat een ellende, en juist nu. Iedereen wilde namelijk nog de laatste trein naar huis halen. Gelukkig dat ik in Rotterdam woon, want ik kon gebruik maken van de 24 uur service van sleutelmaker Rotterdam. Nog geen half uur later kon ik mijn huis weer in, en iedereen op tijd de laatste trein halen. Kan dan ook alleen maar hele goede dingen over sleutelmaker Rotterdam zeggen. Behalve de snelle service heb ik inmiddels ook al een ander slot in mijn deur zitten.  images

Een ander slot

Doordat mijn sleutel was afgebroken kon ik mijn deur niet op slot krijgen, en met een open deur in de stad van Rotterdam te wonen is geen fijn idee. Gelukkig had de sleutelmaker een ander slot bij zich welke hij meteen voor me erin zette. Zo heb ik die nacht rustig kunnen slapen met een deur die op slot kon.  KEYEXPERT