Pbxes

Wooninspiratie blog

Belangrijk: onderhoud parketvloer hulst!

onderhoud parket

onderhoud parketMijn vloer moest een aantal jaar geleden echt vervangen. Ik heb toen een parketvloer aan laten leggen en dit ziet er erg goed uit. Dit wil ik natuurlijk zo houden en daarom ga ik naar: onderhoud parketvloer Hulst. Pas geleden vond ik dat dit wel weer nodig was en daarom besloot ik om het bedrijf op te bellen.

Ik wilde de vloer weer laten schuren. Dit kan je natuurlijk ook zelf doen maar dit risico wilde ik niet nemen. Het kan dan namelijk zo zijn dat er hobbels of bulten in de vloer komen. Ik wilde mijn vloer niet alleen laten schuren maar ook laten lakken. Hierdoor zou die er weer zo goed als nieuw uitzien en dit liet ik doen door onderhoud parketvloer Hulst. Ik kende dit bedrijf dankzij een goede vriend van mij. Hij laat zijn vloer ook regelmatig doen door dit bedrijf en hierna ziet het er altijd weer zo goed als nieuw uit. Ik nam dus contact met het bedrijf op en dit was een goede keuze.

parket hulstGoede service!

Het bedrijf biedt goede service. Ze komen de vloer eerst gratis inspecteren en daarna kunnen ze je een advies geven. Ik wist al wat ik wilde en daarom waren we er snel uit. Ze vonden schuren en lakken een goed idee en inmiddels hebben ze dit al gedaan. Mijn vloer ziet er nu weer zo goed als nieuw uit en daar ben ik erg blij. De werknemers van dit bedrijf waren verder erg vriendelijk en legde alles goed uit.