Pbxes

Wooninspiratie blog

Adembescherming voor tijdens mijn verbouwing

adembescherming

Groot aanbodadembescherming

Tijdens mijn verbouwing ben ik erachter gekomen hoe nuttig adembescherming kan zijn. Een vriend van mij had mij dit aangeraden en toen kon ik het gelukkig ook van hem lenen. Al vanaf de eerste dag ben ik het dagelijks gaan gebruiken en ik merk dat ik daardoor helemaal geen last heb gehad van hoesten. Hier had ik voorheen wel last van nadat een tijdje bezig was geweest met schuren of zagen. Omdat het zo goed is bevallen, ben ik toen gaan kijken naar de mogelijkheid om het zelf aan te schaffen. Toen ben ik uitgekomen bij G4s safety solutions. Zij stonden ongelofelijk goed aangeschreven en de prijzen waren heel erg redelijk.

Goede hulp

adembescherming

Ik wist niet precies wat de verschillen waren tussen alle soorten adembescherming, dus toen heb ik contact met hen opgenomen. Ik werd ongelofelijk vriendelijk geholpen en heb toen goed advies gekregen. Daarin vertelden zij mij ook over valbeveiliging, waarmee ik dan veilig op grote hoogte kon werken. Dit heb ik voor nu nog niet gekocht, maar tegen die tijd ga ik mijzelf daar zeker in verdiepen. Het is namelijk niet voor niets dat het in de bouw verplicht is wanneer jij hoger dan 2 meter bezig bent. De hulp die ik hier heb gekregen had ik niet verwacht, maar was meer dan welkom. Dit is een grote reden waarom ik hen aan iedereen wil aanraden. Mocht jij dus ook interesse hebben in of op zoek zijn naar zoiets, neem dan zeker een kijkje in hun webshop!